politikai szédelgők

Ártatlanra festve

Kiöntöttünk az ablakon legalább 15 milliárdot

2016. november 08. - oriandras.hu

Elég szomorú nap ez a mai, pedig úgy tűnik, hogy a józan ész győzedelmeskedett az acsargás felett. Leszavazták Orbán Viktor alkotmánymódosítását. Hárman.

A magyar képviselők és pártok a mai napon sikeresen hozták a megszokott, legrosszabb formájukat. A Fidesz és a KDNP igent nyomott az alkotmánymódosításra, a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd és az Együtt tartózkodott a szavazástól, de három képviselő nemmel szavazott, álljon itt a nevük, mert megérdemlik:

  1. Kész Zoltán
  2. Kónya Péter
  3. Fodor Gábor

Hát ők lennének hárman, akik képviselték Európát a mai napon az országgyűlésben.

De pár szóban emlékezzünk meg arról is, hogy a mai napon így aztán elbukott a Fidesz másfél éve feltartott fáklyája, hogy törvényileg meg kell védeni az országot a gaz arab bevándorlóktól. Keresztülgázoltak ez ügyben keresztény és európai erkölcsön, a demokrácia intézményének minden szervezetén és nem mellesleg legalább 15 milliárdot nyomtak bele a közpénzből egy olyan ügy reklámozásába, ami láthatólag csak az ő kisebbségüket érdekli igazán. Valószínűleg több lesz ez, mint 15 milliárd és valószínűleg soha nem tudhatjuk meg mennyi is az annyi.

Jobb helyeken ilyen buktánál le szoktak mondani. Dehát ez már csak illiberális demokrácia, szóval megy minden a régiben tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://artatlanrafestve.blog.hu/api/trackback/id/tr7811942561

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mennyit lop még Orbán? 2016.11.09. 08:50:43

Kérdezzük meg Orbán Viktort, hogy menyit fog még lopni a közvagyonunkból? Válasz lehetőségek: A: Még nem tudom. B: Közöd???? C: Amennyit csak tudok. D: 50 stadionra valót.

Trackback: Ügyes és korrekt 2016.11.09. 08:49:41

"Nem csak szegény migránsokat, hanem gazdag migránsokat sem akarjuk, hogy Magyarországra telepítsenek (...) se szegény terrorista, se gazdag terrorista ne jöjjön, se Juncker se Rogán ne tudjon bevándorlókat betelepíteni az országba."

Trackback: Senjén Zsoltot és a KDNP-t csak ezért tartja Orbán 2016.11.09. 08:48:30

Semjén Zsolt mondja Orbán Viktornak, az érvénytelen kormányszavazás és alkotmánymódosítás után, aki lehajtva fogja a fejét: Ne búsulj főnök, folytatjuk az imaláncot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.